E-NNOVATE 2022
SVJETSKA IZLOŽBA ZNANSTVENIH I GOSPODARSKIH INOVACIJA

Bydgoszcz, Poljska, 08.-10. lipanj 2022.

PREUZMITE

Pozivno pismo E-NNOVATE 2022 – Prijavni obrazac E-NNOVATE 2022

ŠTO JE E-NNOVATE?

Nova izložba inovacija, koju uključujemo u program umjesto INTARG-a. Ovo je vrlo suvremeni koncept izložbe osobito komercijalno orijentiran, koji povezuje klasičnu izložbu s online platformom stvorenom za široku međunarodnu komercijalizaciju inovacija. Uz to, Izložba će imati niz obrazovnih sadržaja, koji bi sudionicima trebali pružiti niz novih znanja o međunarodnom marketingu inovacija i pravu  industrijskog vlasništva.

KADA I GDJE?

Bydgoszcz, University of Technology, Poljska

08. – 10. lipanj 2022.

OČEKIVANI IZLAGAČI

Izložba je namijenjena znanstvenicima, fakultetima, istraživačkim institutima, start-upovima, školama

OCJENJIVANJE

Stručni međunarodno orijentirani ocjenjivački sud s brojnim poljskim i inozemnim znanstvenicima dodjeljuje zlatne, srebrne i brončane medalje uz niz posebnih nagrada i sponzoriranih odličja inozemnih izaslanstava iz cijelog svijeta.

PROGRAMSKI SADRŽAJI E-NNOVATE

Ovogodišnju izložbu čine 2 dijela:

  • ONLINE izdanje (02.-03.lipnja) za izlagače koji neće moći osobno sudjelovati. Ovaj oblik međunarodne prezentacije je bio vrlo uspješan 2021.g. s 23.000 posjetitelja i 170.000 pregleda portala i sjajno organiziranima B2B sastancima
  • ŽIVO izdanje, kao klasična izložba namijenjena izravnom povezivanju znanstvenika i inovatora s poslovnim posjetiteljima

HRVATSKA NA E-NNOVATE

Ovo je treće sudjelovanje hrvatskih inovatora i znanstvenika na ovoj izložbi, ali prvi puta na ŽIVOJ, klasičnoj izložbi. Ranija sudjelovanja na online izdanjima izložbe rezultirala su vrijednom međunarodnom online promidžbom i nizom sjajnih odličja.

UMJESTO ZAKLJUČKA

Ovo je prava prigoda za organizirano predstavljanje i komercijalizaciju inovacija na poljskom i okolinim tržištima.

Veličina poljskog tržišta i najbolji uspjesi u korištenju EU fondova, što je značajno unaprijedilo poljsko inventivno poduzetništvo, najava su velikih mogućnosti za komercijalizaciju hrvatskih inovacija i novih proizvoda.

SAVEZ INOVATORA ZAGREBA