EUROINVENT 2022
EUROPSKA IZLOŽBA STVARALAŠTVA I INOVATORSTVA

IASI, Rumunjska, 26.-28. svibanj 2022.

NAKON DUGE ONLINE FAZE, NAPOKON PONOVNO “ŽIVA IZLOŽBA”

PREUZMITE

Pozivno pismo EUROINVENT 2022 – Prijavni obrazac EUROINVENT 2022

ŠTO JE EUROINVENT?

Europska izložba stvaralaštva i inovacija okuplja inovatore, znanstvenike-istraživače, studente i učenike inovatore iz Rumunjske i okolnih europskih država.

ORGANIZATORI

Rumunjski forum inovatora i EUROPE DIRECT /Infocentar Europske komisije/ uz potporu rumunjskih znanstvenih ustanova.

MJESTO ODRŽAVANJA

IASI, Rumunjska, CULTURAL PALACE

VRIJEME ODRŽAVANJA

26.-28. svibanj 2022.

KATEGORIJE IZLOŽAKA

Naglasak EUROINVENT-a je na znanstvene inovacije.

Zaštita okoliša; Energija i održivi razvitak; Poljoprivreda i prehrambena industrija; Medicina-zdravlje-kozmetika; Industrijska i laboratorijska oprema; Strojarstvo i metalurgija; Građenje; Zrakoplovstvo – automobilska industrija – transporti; Kemija i tekstilna industrija; Informacijska tehnologija i komunikacije; Oglašavanje i tiskanje; Sigurnost i zaštita; Sport – igre – zabava.

ZAŠTO NA EUROINVENT

Euroinvent je u petnaest godina postojanja postao važna međunarodna izložba inovacija pod pokroviteljstvom Svjetske organizacije inovatora WIIPA, koja okuplja sve više inovatora i njihovih organizacija iz cijelog svijeta. Organizatori, napokon na „ŽIVOJ“ izložbi na tradicionalan, dokazano najbolji način očekuju 500 izložaka iz 40 država.

MEĐUNARODNA ZNANSTVENA KONFERENCIJA

U sklopu Euroinventa, održava se već tradicionalna, osma Međunarodna znanstveno-istraživačka konferencija s pozivom za predstavljanje inovativnih znanstvenih dostignuća u oblasti inžinjerstva i znanosti materijala. Već je potvrđeno sudjelovanje znanstvenog tima sa zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta na čelu s prof.dr.sc. Dubravkom Rogaleom. Poziv je otvoren i ostalima!

ODLIČJA

Organizatori pripremaju niz vrijednih nagrada. Uz uobičajene medalje, tu je i niz posebnih odličja (Velika nagrada, najbolji domaći i inozemni izlagač, najbolji mladi inovator, najuspješnija dama, najstariji sudionik).

DODATNE POGODNOSTI

Savez inovatora Zagreba je uspostavio primjerenu suradnju s Rumunjskim forumom inovatora, što jamči značajno mjesto hrvatskih izlagača na EUROINVENT-u. Biti će to uzvratni posjet nakon uspješnog sudjelovanja Rumunjskih inovatora na INOVA 2009-2021. Našim izlagačima nudimo iznimno povoljne uvjete izlaganja uz povoljnu kotizaciju i prigodne uvjete puta i boravka u IASIJU.

Očekujemo Vaše sudjelovanje i radujemo se zajedničkom uspjehu.

SAVEZ INOVATORA ZAGREBA