IZLOŽBA GOSPODARSKIH I ZNANSTVENIH INOVACIJA
Katowice, Poljska

Centar INTARG

ŠTO JE INTARG?

Pod sloganom „od ideje do profita“, Eurobusiness Haller profesionalna kompanija s velikim međunarodnim ugledom u poslovima komercijalizacije poljskih inovacija, organizira Međunarodnu izložbu inovacija iz gospodarstva i znanosti. Organizatori najavljuju INTARG kao najpovoljniji instrument za komercijalizaciju inovacija. Misija Izložbe je poticati modernizaciju poljskog gospodarstva kroz promociju i međunarodnu primjenu inovacija.

Katowice su središte industrijski najrazvijenije poljske regije, Šleske, a novootvoreni centar je poslovno središte grada i regije, što sve jamči brojnu, osobito poslovnu posjetu.

OČEKIVANI IZLAGAČI

  • inovativno usmjerena mala i srednja trgovačka društva, velike kompanije,
  • istraživačko-razvojni centri, visokoškolske institucije;
  • mladi inovatori i istraživači;
  • udruženja poslodavaca i slično

OCJENJIVANJE

Međunarodni ocjenjivački sud dodjeljuje niz odličja, među kojima ističemo:

  • Velika nagrada INTARG;
  • Nagrada predsjednika žirija i nagrada najboljem inozemnom izlagaču;
  • Platinaste, zlatne, srebrne i brončane medalje

OCJENJIVANJE SE VRŠI U SLIJEDEĆIM KATEGORIJAMA:

zdravlje, medicina, kemija, biotehnologija, nanotehnologija, industrija, građevinarstvo, metalurgija, elektronika, energetika, tekstil, oprema prehana, IT, transport i logistika, sigurnost, svakodnevne potrepštine, dizajn, igračke i igre, osiguranje i financije, mladi inovatori…

PROGRAMSKI SADRŽAJI INTARG-a

Poslovna konferencija, izravni B2B razgovori inovatora s poslovnim posjetiteljima; ocjenjivanje, svečanost dodjele odličja s koktelom i koncertom…

POKROVITELJSTVO

Gradonačelnik Katowice, Predsjednik Patentnog ureda Poljske, Župan Šleske, Predsjednik Agencije za razvoj Poljske…

Ovo je prigoda za organizirano predstavljanje i komercijalizaciju inovacija na poljskom i okolinim tržištima. Veličina poljskog tržišta i najbolji uspjesi u korištenju EU fondova, što je značajno unaprijedilo poljsko inventivno poduzetništvo, najava su velikih mogućnosti za komercijalizaciju hrvatskih inovacija i novih proizvoda.