ITE 2022

INTERNATIONAL INVENTION and TRADE EXPO

London, Ujedinjeno Kraljevstvo, 28.-29. rujan 2022.

PREUZMITE

Pozivno pismo ITE 2022 – Prijavni obrazac ITE 2022

ITE poziva inovatore, poduzetnike i investitore iz cijelog svijeta, jednom godišnje u London,  u POSLOVNO, INDUSTRIJSKO I FINANCIJSKO SREDIŠTE SVIJETA

ITE, britanska izložba inovacija i poslovni skup s međunarodnim sudjelovanjem predstavlja živu i online platformu za povezivanje inovatora i znanstvenika s poslovnom zajednicom i to u Londonu. To poslovno središte svijeta pravi je prozor u svijet biznisa i novih tehnologija.

Nakon teških 2020. i 2021.g. i online izvedbe, ITE se vrača i onsite, živim izdanjem izložbe, vjerujemo na tragu iznimnih uspjeha iz 2019.godine. Bit će to obnovljeno mjesto razmjene znanja, iskustva i poslovno-financijskih ponuda 28 država sudionica i Ujedinjenog Kraljevstva.

Britansko tržište nudi iznimne, teško usporedive mogućnosti komercijalizacije inovacija. UK se s pravom može nazvati domovinom tehničko-tehnoloških inovacija u suvremenom smislu. To je ishodišna točka prvih dviju industrijskih revolucija. No značaj britanskog tržišta nema samo povijesnu, nego i jaku aktuelnu dimenziju. Velika Britanija nakon BREXIT-a, suprotno zlogukim prorocima, nudi još i više!

ITE 2022 poziva inovatore, znanstvenu zajednicu, start-upove, inovativne poduzetnike, škole i mlade inovatore, udruge inovatora, financijske institucije i potporne organizacije iz UK i cijelog svijeta na predstavljanje svojih inventivnih i poduzetničkih dostignuća. ISKORISTITE I VI BAREM DIO OVIH MOGUĆNOSTI!

OCJENJIVANJE

Organizatori predviđaju niz odličja u sklopu “INVENTION and INNOVATION AWARDS 2022”, a prema izboru brojnog stručnog međunarodnog ocjenjivačkog suda, uz brojne inozemne nagrade. Predviđene kategorije su: industrija, industrijska oprema, elektronika, energetika, tekstilna industrija, metalurgija, građevinarstvo, transport, logistika, pakiranje, automobilska industrija, kemija, biotehnologija, nanotehnologija, zaštita okoliša, zdravlje, medicina, fitnes, prehrambena industrija, IT, komunikacije, sigurnost, financijske i poslovne usluge, mladi inovatori….

UMJESTO ZAKLJUČKA

ITE 2022 je prava prigoda za predstavljanje najboljih hrvatskih inovacija, znanstvenih dostignuća i novih proizvoda na britanskom tržištu koje nudi neusporedive mogućnosti. Međunarodno iskustvo organizatora i potpora WIIPA (Svjetske organizacije udruga inovatora) jamči visoku, svjetski vrijednu razinu ove manifestacije!

Pozivamo Vas na sudjelovanje u vjerujemo novom velikom međunarodnom uspjehu hrvatskih inovatora i poduzetnika.

SAVEZ HRVATSKIH INOVATORA

SAVEZ INOVATORA ZAGREBA