23. MEĐUNARODNI SALON INOVACIJA I NAPREDNIH TEHNOLOGIJA
24. – 27. ožujak 2020., Moskva, Ruska Federacija

Izložba ARHIMED je u razdoblju 1998-2019. postala vodeća smotra inovatora u tom dijelu svijeta, sa oko 1100 izložaka iz 22 država iz cijelog svijeta i 10-tak tisuća poslovnih posjetitelja iz Ruske federacije i inozemstva, a sve to s oko 200 milijuna USD vrijednih sklopljenih poslovnih dogovora.

Tijekom desetogodišnjeg razdoblja ARHIMED je postao partner velikog broja inovatora, znanstvenika, vlasnika prava industrijskog vlasništva i poduzetnika, pružajući im sve potrebne oblike potpore za uspješnu komercijalizaciju. Broj uspješnih ugovora sklopljenih u okrilju ARHIMEDA raste iz godine u godinu.

Rusko tržište je zadnjih 20-tak godina cilj svih velikih nacionalnih gospodarstva svijeta. Svojom veličinom, brojnim i raznolikim potrebama, sve većim financijskim mogućnostima i tranzicijskim obilježjima, ono i hrvatskim inovacijama i novim proizvodima predstavlja veliki izazov. Osobit interes iskazan je za proizvode ekološke vrijednosti, one namijenjene zdravlju, novosti iz metalne industrije, kemijske industrije, sigurnosti ljudi, prometa, medicine, multimedije i građevinarstva.

Cilj izložbe:

– komercijalizacija inovacija na ruskom  tržištu

– promičba hrvatskog inovatorstva, Grada Zagreba i RH

– afirmacija inovatorstva mladih

– stjecanje novih znanja i iskustava kroz razmjenom ideja, osobito mladih sudionika izložbe

PREUZMITE I POPUNITE OBRAZAC ZA SUDJELOVANJE NA IZLOŽBI

>>>> Prijavni obrazac <<<<<