Hrvatski inovatori i poduzetnici sudjeluju na MTE, velikoj međunarodnoj izložbi inovacija i novih tehnologija u Kuala Lumpuru 21-23. veljače, 2019. U povodu desetog jubilarnog nastupa naših inovatora, Savez hrvatskih inovatora u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Veleposlanstvom RH u Maleziji i Ministarstvom poduzetništva i razvitka Kraljevine Malezije, organizira veliki poslovno promotivni skup. Cij je malezijskoj poslovnoj i političkoj javnosti predstaviti 10 hrvatskih novih proizvoda spremnih za komercijalizaciju na tržištu jugoistočne Azije. Ovaj skup će biti održan u povodu 10. obljetnice hrvatsko-malezijske suradnje u području tehnološke razmjene i 25. obljetnice uspostave diplomatskih odnosa.

Očekujemo nazočnost visokih malezijskih dužnosnika, brojnih gospodarstvenika, Veleposlanika RH u Maleziji, gospodina Kreše Glavača sa suradnicima i izaslanstva Saveza hrvatskih inovatora.

Sudjelovanje naših inovatora na MTE pripremio je Savez inovatora Zagreba uz veliku potporu Gradonačelnika grada Zagreba gospodina Milana Bandića i HGK.

Savez hrvatskih inovatora
Direktor
Neven Marković