IZLOŽBA INOVACIJA WIIPA
Kaohsiung, Taiwan R.O.C.

Centar TIDE

KIDE-WIIPA

Savez inovatora Zagreba organizira sudjelovanje na velikoj međunarodnoj izložbi inovacija KIDE u organizaciji Svjetske organizacije udruga inovatora i industrijskog vlasništva WIIPA.

Organizator KIDE je svjetska organizacija udruga inovatora i industrijskog vlasništva WIIPA, čija je i Hrvatska članica u svojstvu osnivača. WIIPA je u dosadašnjem djelovanju na sjajan način povezala inovatore iz cijelog svijeta s osobitim naglaskom na promičbu inovacija i novih proizvoda na azijskim tržištima. WIIPA je bila i najveći inozemni izlagač i svjetski supokrovitelj na izložbama INOVA 2011, 2013, 2016 i 2018 pruživši nemjerljiv doprinos uspjesima naše središnje inovatorske smotre.

U sklopu Izložbe, organizatori pripremaju niz događanja vezanih uz izravnu poslovnu promičbu izložaka.

OTKRIJTE INVENTIVNU AZIJU

Taiwan je vodeća država po organiziranim potporama inventivnom poduzetništvu u svjetskim razmjerima i vjerojatno najuspješnija zemlja izlagač na velikim međunarodnim izložbama inovacija. Uz to, riječ je o industrijskom divu na malom otoku, čiji vrlo povoljni i kvalitetni proizvodi već desetljećima imaju važnu ulogu na svjetskom tržištu.

Uvjereni smo da će upoznavanje s azijskim inovacijskim dostignućima u iznimno jakoj međunarodnoj konkurenciji i proizvodnim uvjetima biti novo vrijedno iskustvo naših inovatora i poduzetnika.

HRVATSKI INOVATORI NA TAIWANU

Hrvatski inovatori godinama izlažu svoje inovacije na Taiwanu sudjelujući na najvećoj svjetskoj izložbi inovacija INST u Taipei-u i KIDE u Kaohsiungu.

Iako KIDE ne dosiže impresivnu veličinu INST-a, naši tajvanski domaćini uz pomoć najveće tajvanske organizacije inovatora /TIIPA/ i tajvanskih ekonomsko-kulturnih ureda u svijetu osiguravaju visoku razinu izložbe s osobitim naglaskom na organiziranu prethodnu poslovnu promičbu. Zato vjerujemo u novi tajvanski uspjeh hrvatskih inovatora i poduzetnika.

POSEBNE POSLOVNE POGODNOSTI

Državni ured Taiwan R.O.C. za ekonomske i kulturne veze u Beču će u suradnji s organizatorima KIDE-a izvršiti prethodnu poslovnu ponudbu za sve hrvatske izloške!!!

VAŽNO JE SAMO POSLOVNI INTERES sa svim potrebnim podacima najaviti organizatorima na vrijeme!

SADRŽAJ KIDE

  • svjetska izložba inovacija i dizajna iz 20 država
  • međunarodni program nagrađivanja
  • promocije novih proizvoda s organizranom prethodnom poslovnom promičbom
  • međunarodne konferencije
  • svećanosti otvaranja i dodjele odličja

ZAŠTO IZLAGATI NA KIDE

  • poslovna promičba na Taiwanu i okolnim Azijskim tržištima
  • vrijedna odličja kao temelj buduće RH i EU potpore
  • medijska promičba u RH
  • sudjelovanje u dokazano uspješnim projektima WIIPA

I JOŠ NEŠTO

Glavna tajnica WIIPA, gospođa Manli Hsieh redovita je gošća hrvatskog salona inovacija INOVA i to je prigoda za predstavljanje KIDE i Vaš osobni razgovor s glavnom tajnicom o izgledima Vašeg izlaganja na Taiwanu.

Očekujemo Vaš interes i radujemo se novom, zajedničkom uspjehu hrvatskih inovatora i poduzetnika, ovaj put na dalekom Taiwanu.

« of 2 »